Produktudvikling

Vi har som målsætning altid at kunne tilbyde et bredt sortiment af gode velsmagende produkter i tråd med tidens trend.

Vi har langt over hundrede produkter i vores opskriftsbank og har stor erfaring med hele tiden at udvikle nye produkter.

Vi har stor fokus på udvikling af nye økologiske produkter i takt med efterspørgslen i markedet.

 
 

GODE RÅVARER – GODT HÅNDVÆRK

Den grundlæggende formel i vores produkter er ganske enkel: En høj fyldprocent af de primære råvarer. Naturligvis smagt til med krydderier, urter, citronsaft m.m. Samtidig begrænser vi mængden af tilsætningsstoffer til det absolut højst nødvendige.

For at sikre valgfrihed og kvalitativ anvendelighed, er en del produkter fremstillet med henblik på, at man i køkkenet iblander eller pynter med friske råvarer før servering eller salg.

Vort egenkontrolprogram er særdeles grundigt og opbygget efter HACCP princippet. Ud over streng råvarekontrol, fastlagte produktionsprocesser samt kontrol af kritiske punkter under produktionsprocessen, indebærer dette program også en omfattende metodik og kontrol på rengøring af maskiner, redskaber og lokaler.

Endelig har vi et omfattende produktvurderings-program af de producerede færdigvarer.