HISTORIE

Hartz Pickles blev startet som picklesfabrik i 1923 af en englænder ved navn Hartz. Den Pickles vi producerer i dag, er baseret på Hartz originale opskrift fra 1923.

Firmaet drives i dag af undertegnede. I 1936 startede min farfar Sofus C. Nielsen Salatkælderen i Istedgade på Vesterbro i København. Salatkælderen var en succesrig mindre produktionsvirksomhed. Både private handlende og grossister købte salater i forretningen, og folk stod ofte i kø langt hen ad gaden.

I 1952 købte Sofus C. Nielsen Hartz Pickles som lå på Halmtorvet i Kødbyen. Firmaet skiftede herefter navn til Hartz Pickles & Salater. Fra slutningen af 50’erne og ca. 30 år frem blev firmaet drevet af min far Leif V. Nielsen. I denne periode handlede vi primært med slagter- og smørrebrøds forretninger samt enkelte storkøkkener.

De sidste 20 – 30 år er udviklingen gået i retning af mere og mere salg via grossister. På det seneste har vi set en tendens mod et øget samarbejde med slutkunderne om produktudvikling og specifikke behov, men fortsat med salg via grossister.

Hartz Pickles & Salater ApS. Er en moderne fødevarevirksomhed med en høj standard indenfor produktionshygiejne og produktudvikling samt en effektiv udnyttelse af kapaciteten. Vi råder i dag over knap 1000 kvm produktions- lager- og administrationslokaler og bor fortsat i Den Hvide Kødby i København.

Med venlig hilsen

NYESTE PRODUKTER

Chili Mayonnaise Økologisk

Fransk dressing Økologisk

Sandwichcreme med Karry Økologisk